Een magisch event vol verwondering met onze spectaculaire Thematenten

ONZE THEMATENTEN

Transformeer je evenement in een onvergetelijke belevenis

Beleef de magie van een echte discotheek met onze Disco Easy Up Tent. Zodra je binnenstapt, voel je de groove en de energie van een swingende dansvloer. Of waan je in winterse sferen met onze Ski Hut Easy Up Tent. Hier ervaar je de gezelligheid alsof je net van de skipiste komt en klaar bent voor een aprés-ski feest. Deze unieke ervaringen zullen gegarandeerd nog lang besproken worden door je gasten! Of het nu gaat om een bedrijfsevenement of een privéfeest, onze thematenten voegen net dat beetje extra toe aan je evenement. Met onze tenten wordt elk feest een onvergetelijke ervaring die compleet aanvoelt. Wij staan klaar om van jouw speciale gelegenheid iets echt bijzonders te maken!

ONZE PHOTOBOOTH

Leg unieke en memorabele momenten vast met onze photobooth

Goed 11-min
Group 1000003885
Hoe onvergetelijk kan een evenement worden? Met een fotobooth worden geen momenten meer vergeten! Laat de prints volledig aansluiten bij de stijl van jouw evenement, terwijl de leukste foto’s direct worden afgedrukt. Of het nu een bruiloft, verjaardagsfeest of zakelijk evenement betreft, de fotobooth voegt altijd een vleugje sfeer toe!

Waarom kiezen voor onze photobooth?

Ervaar zelf het plezier van onze fotobooth. Een unieke mogelijkheid om de leukste & grappigste momenten tijdens jouw feest of evenement vast te leggen. Een leuk aandenken met slechts één klik!

WIE WIJ ZIJN

Over ons bedrijf

Ons verhaal

Opgroeiend in een familie actief in de evenementenbranche, ben ik vaak betrokken geweest bij de meest uiteenlopende evenementen. Gedurende deze tijd ontwikkelde ik een missie; ik zag keer op keer standaardtenten die voornamelijk functioneel waren, maar weinig bijdroegen aan de sfeer en beleving. Dit inspireerde mij om exclusieve thematenten te ontwerpen, waarmee jouw evenement een unieke sfeer krijgt. Nu, enkele jaren later, hebben we al vele klanten een bijzondere feestervaring kunnen bieden. Daar zijn we erg trots op!

– Tom van den Oord

Onze visie

We kijken vooruit en omarmen een visie waarin we voortdurend de grenzen van creativiteit en design binnen de evenementenindustrie verleggen. Ons doel is om de toonaangevende partner te zijn voor evenementenorganisaties die streven naar tenten die niet alleen opvallen, maar ook een onuitwisbare indruk achterlaten. Wij zetten in op het transformeren van gewone momenten in buitengewone, onvergetelijke ervaringen.

KLANTBEOORDELINGEN

Dit is wat enkele van onze tevreden klanten te zeggen hebben

Klaar om een uniek evenement te creëren?

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een gepersonaliseerde offerte. Laat ons jouw evenement tot leven brengen!

LATEN WE JOUW EVENEMENT REALISEREN

Stuur ons een berichtje of bel ons

Contacteer ons