Over ons

Unieke belevenissen met onze Thematenten

Bij Thematent maken we dromen werkelijkheid. We zijn meer dan alleen een leverancier van tenten; we zijn de bedenkers van momenten die je altijd bij zullen blijven. Met een mix van creativiteit en een vleugje magie toveren we elk evenement om tot een betoverende ervaring. Stap binnen in een thematent waar elk detail zorgvuldig is gekozen om je mee te nemen naar iets bijzonders. Samen met ons betreed je een nieuwe dimensie van feesten en evenementen, waar elke interactie een blijvende herinnering wordt.

Klaar voor een ongeëvenaard evenement?

Welkom in de wereld van Thematent

Ons verhaal

Onze reis begon in 2021, toen ik, Tom van den Oord, de oprichter van Thematent, een vonk van creativiteit voelde om gewone tenten om te toveren in betoverende werelden. Met mijn passie voor het vak en jarenlange ervaring in ontwerp en evenementen, zag ik de kans om elk evenement te veranderen in iets unieks en magisch.

Geïnspireerd door deze visie en mijn diepe passie voor evenementen, werd Thematent geboren. Ons doel is simpel: elk evenement laten stralen. We ontwerpen thematenten die meer zijn dan alleen een onderdak; ze zijn de bron van onvergetelijke momenten. Met aandacht voor detail en een toegewijde aanpak maken we de dromen van onze klanten werkelijkheid.

Voor mij was dit slechts het begin. Mijn verlangen om verder te gaan in kwaliteit en duurzaamheid leidde tot de keuze voor alleen de beste materialen. Op die manier zorgen we ervoor dat onze tenten niet alleen magisch zijn, maar ook betrouwbaar en duurzaam. Elke Thematent belichaamt onze toewijding aan kwaliteit en innovatie.    – Tom van den Oord

Onze visie

Ons gezamenlijk doel bij Thematent is onze drijvende kracht, die ons voortstuwt naar nieuwe creatieve hoogten in de evenementenindustrie. We streven naar het verleggen van de norm en het omvormen van evenementen tot onvergetelijke ervaringen. Met een scherp oog voor innovatie en design, streven we ernaar om de toonaangevende partner te zijn voor klanten die streven naar opvallende en betekenisvolle evenementen.

Bij Thematent koesteren we de kracht van creativiteit om gewone momenten te transformeren tot buitengewone herinneringen. Onze missie is het creëren van een unieke sfeer die emoties opwekt en gasten betovert. Door nauw samen te werken met onze klanten, streven we ernaar om persoonlijke en betekenisvolle evenementen te realiseren die langdurige indrukken achterlaten.

Duurzaamheid vormt een integraal onderdeel van onze visie. We streven naar het minimaliseren van de impact van onze activiteiten op het milieu door het gebruik van duurzame materialen die langdurig in gebruik zijn. Zo willen we ervoor zorgen dat onze tenten niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst blijven bijdragen aan wonderlijke ervaringen.

Onze producten

Verrijk uw evenement

Stap binnen in een wereld van verwondering met onze uitgebreide collectie thematenten. Of je nu droomt van een tropisch paradijs of een gezellige après-ski hut, onze tenten zijn ontworpen om je mee te nemen naar magische plekken en een blijvende indruk achter te laten op je gasten.

Unieke ontwerpen

Elk thema in onze collectie is met zorg en precisie ontworpen, passend bij de unieke sfeer van je evenement. Van betoverende Arabische nachten tot bruisende discofeesten, wij maken je idee werkelijkheid.

Betoverende sfeer

Onze tenten zijn perfect voor elk soort evenement, van bruiloften en feesten tot festivals. We zorgen voor een sfeer waarin elk detail bijdraagt aan het thema, waardoor uw evenement onvergetelijk wordt.

Betrouwbare kwaliteit

We selecteren alleen de beste materialen voor onze tenten, wat zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ons vakmanschap staat garant voor schoonheid en stevigheid, zodat u met vertrouwen uw evenement kunt plannen.

Creëer onvergetelijke momenten

Onze producten

Onze collectie

Western Easy Up Tent

Disco Easy Up Tent

Tropische Easy Up Tent

Arabische Easy Up Tent

Photo booth

Klaar voor een onvergetelijke evenementenervaring?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een persoonlijke offerte aan te vragen. Laat ons je visie tot leven brengen en je evenement buitengewoon maken.