Onze Thematenten

Beleef de betovering van onze Thematenten

Wil je iets speciaals toevoegen aan jouw evenement? Duik in onze collectie van unieke Thematenten en ontdek hoe je een onvergetelijke ervaring kunt creëren. Of je nu kiest voor huren of kopen, elke tent in onze collectie is ontworpen om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Begin vandaag nog door op ‘Nu Huren’ te klikken en verzeker jezelf van een magische thematent voor jouw volgende evenement.

Ski Hut Easy Up Tent

Beleef de authentieke après-ski sfeer in eigen land met onze Ski Hut Easy Up Tent. Ideaal voor winterse feesten, met genoeg ruimte voor een grote groep. Snel op te zetten voor een knusse, gezellige sfeer.

Є350 excl. 21% BTW per dag

Disco Easy Up Tent

Stap in de tijd van glitter en glamour met onze Disco Easy Up Tent. Perfect voor themafeesten, compleet met disco-ambiance voor een onvergetelijke nacht.

Є350 excl. 21% BTW per dag

Tropische Easy Up Tent

Waan je in een exotisch paradijs met onze Tropische Easy Up Tent. Ideaal voor zomerse feesten en evenementen, biedt deze tent een unieke sfeer.

Є350 excl. 21% BTW per dag

Arabische Easy Up Tent

Ontdek de magie van de Arabische nachten met onze Arabische Easy Up Tent. Voeg een vleugje oosterse mystiek toe aan je evenement.

Є350 excl. 21% BTW per dag

Western Easy Up Tent

Herleef het Wilde Westen met onze Western Easy Up Tent. Perfect voor themafeesten die een stoere, authentieke sfeer vereisen.

Є350 excl. 21% BTW per dag

Maak vandaag nog jouw evenementendroom waar!

Verbeter het productassortiment van je evenementenbedrijf met onze unieke thematenten. Koop een van onze betoverende tenten en onderscheid jezelf van de rest, terwijl je onvergetelijke momenten creëert voor je gasten.